Suositut SOTE-illat jatkuvat Pellossa

ti 20. elokuuta 2019 09.05.00

Viime viikolla Pellon kunnassa käynnistyneet tiedonsaanti/keskustelutilaisuudet SOTE-palveluista jatkuvat tänään. Klo 16.00 käynnistyy kaikille avoin tilaisuus, jossa Pihlajanlinna Oy esittelee omia vaihtoehtojaan.  Huomenna keskiviikkona klo 16.00 vuorossa on Terveystalo Oy ja tilaisuuksien sarjan päättää ensi viikon torstaina, 29.8 Lapin keskussairaalan info.

Kunnassa on päätetty hankkia lisätietoa erilaisista vaihtoehdoista järjesteää sosiaali- ja terveyspalvelut kuntalaisille. Kunnassa ollaan huolissaan palvelujen säilymisestä lähipalveluina, henkilöstön saatavuudesta ja luonnollisesti myös talouden kehityksestä erityisesti SOTE-palveluiden osalta.

Päätöksiä ulkoistuksista ei ole tehty, vaan kysymys on tiedonhankinnasta ja myös kunnan sisäisen keskustelun eri tuottamismallien vaihtoehdoista. Viime viikolla järjestetyt infotilaisuudet täyttivät kunnanviraston valtuustosalin ääriään myöten, ja koska tilaisuuksia oli mahdollisuus seurata myös netin kautta, oli myös siellä runsaasti aktiivisia osallistujia.

Jaa eteenpäin: