Pellossa tapahtumarikas adventin aloitus 1.12.

ti 26. marraskuuta 2019 10.15.00

Pellossa ensimmäisen adventin juhlistaminen erilaisin tapahtumin alkaa muodostua jo perinteeksi. Luonnollisesti päivä alkaa klo 10.00 Pellon kirkossa, jolloin kirkkokansa kokoontuu messuun ja laulamaan Hoosianna-hymniä. Messun jälkeen on mahdollisuus nauttia adventtilounas seurakuntatalolla.

Iltapäivällä kutsutaan kuntalaisia ”Matkalle joulun ihmeeseen”. Kutsun esittää musiikillisessa muodossa pellolainen EMMY-trio, jonka muodostavat Eila Marjeta, Marketta Mäntyranta ja Marianne Ylitalo. Konsertti alkaa Pellon kirkossa klo 16.00.

Konsertin jälkeen on vuorossa kuntakeskuksessa jykevänä seisovan ”Castrenin-kuusen” valaiseminen jouluvaloin. Valaistus tehtiin viime vuonna ensimmäisen kerran Pellon kunnan, Pellon seurakunnan ja Tornionlaakson sähkön toimesta. Tapahtuma sai niin hyvän vastaanoton ja kuntalaiset hyvälle joulumielelle, että siitä on päätetty tehdä pellolainen perinne ensimmäiseen adventtiin. Pikku tontut esittävät kuusen alla jouluisia lauluja. Myös itse joulupukki on luvannut tulla paikalle. Kunta yhdessä Pellon Yrittäjien kanssa tarjoilee yleisölle lämmintä juomaa ja pipareita. Kuusen valaistustapahtuma alkaa klo 18.00.

Tervetuloa viettämään ensimmäistä adventtia tapahtumien parissa.

Jaa eteenpäin: