Pellossa ennätyksellisen vilkas tapahtumakesä

ti 27. elokuuta 2019 16.27.00

Pellon kunnassa tekemisen meininki näyttäytyy monipuolisten tapahtumien kirjona. Erityisen runsasta tarjonta oli kesäkuukausien aikana. Valtaosa tilaisuuksista nousivat pystyyn eri yhdistysten ja myös yksittäisten kuntalaisten aktiivisuudella ja talkoohengellä. 

Kunnan vastuulle sälytettiin kokonaisuuden koordinointi, tiedottaminen ja markkinointi. Yhteistuumin toimijoiden kanssa tuotettiin kesän korvalla "Vireä Pello"-lehti, joka jaettiin jokaiseen talouteen Kolarin, Pellon ja Ylitornion kunnissa. Julkaisu sai runsaasti kiitosta ja oli osaltaan varmaan vaikuttamassa siihen, että yleisömäärät olivat kiitettäviä ja joukossa oli varsin paljon myös naapurikuntalaisia.

Yhteistoiminta on selkeästi motivoinut kolmannen sektorin toimijoita Pellossa ja toiveena on samankaltaisen toiminnan jatkuminen ja kehittäminen. Kunnasta vastataan haasteeseen kutsumalla kaikkia tapahtumien tuottamisesta kiinnostuneet tahot ja henkilöt yhteiseen suunnitteluiltaan torstaina 5. syyskuuta klo 17.00 kunnanvirastolle. Tavoitteena on ideoida kiinnostava ja monipuolinen tapahtumien tarjonta marras, joulu ja tammikuulle. Tilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita.

Jaa eteenpäin: