SOTE-info täytti valtuustosalin.

ti 13. elokuuta 2019 21.00.00

Pellon kunnassa järjestettävän viiden avoimen SOTE-infon ensimmäisenä toimijana esittäytyi Mehiläinen Oy. Alustajina toimivat Laura Vuorensola ja Antti Puranen. Asia kiinnosti kuntalaisia siinä määrin, että valtuustosalin istuinpaikat loppuivat kesken ja myös netissä oli ajoittain tungosta.

Alustusten aikana  ja sen jälkeen esitetyt kysymykset ja esille tuodut näkökulmat olivat monipuolisia ja auttoivat valottamaan mahdollisen ulkoistuksen tuomia muutoksia, mahdollisuuksia ja uhkia. 

Info-iltojen sarja jatkuu keskiviikkona 14.8 klo 16.00, jolloin alustajina ja esittelijänä toimivat Coronaria Oy:n edustajat. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja infoa voi seurata myös kotisohvalta klikkaamalla osoitteeseen https://ams02.arctic-connect.com/pello?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Kotisohvalta seuraavat voivat myös lähettää tilaisuuteen kysymyksiä, joita sitten aikataulun antamin mahdollisuuksin tuodaan julki tilaisuudessa.

Infot jatkuvat seuraavalla viikolla siten, että tiistaina 20.8 klo 16 on vuorossa Pihlajalinna Oy, 21.8 klo 16 Terveystalo ja 29.8 klo 16 Lapin Sairaanhoitopiiri. Tervetuloa kuulolle.

Jaa eteenpäin: