Fortnite -peliturnaus nuorille ja tietoisku pelaamisesta aikuisille 7.9. Pellon yläkoululla

to 29. elokuuta 2019 14.15.00

KameOn –pelipakukiertue saapuu Pelloon lauantaina 7.9.2019.

KameOn järjestää lapsille ja nuorille Fortnite –peliturnauksen koulukeskuksen juhlasalissa (Koulutie 16). Ilmoittautuminen turnaukseen on klo 10-11, jonka jälkeen ovat karsinnat ja lopulta iltapäivällä finaalit.

KameOn –kiertue järjestää vanhemmille sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville tietoiskun lasten ja nuorten pelaamisesta ja e-urheilusta.  

Lasten ja nuorten parissa työskenteleville suunnattu luento alkaa klo 14, yläkoulun luokkatiloissa, juhlasalin läheisyydessä. Koulutuksen aiheena on elektroninen urheilu osana nuorisotyötä.

Vanhemmille suunnattu tiedotustilaisuus alkaa klo 16.30, yläkoulun luokkatiloissa juhlasalin läheisyydessä. Tiedotustilaisuudessa keskustellaan lasten ja nuorten pelaamisesta.

Tapahtuman taustalla on Hercules Esports, joka kuvaa toimintaansa seuraavasti: ”Käyttäen välineenään pelaamista Hercules tekee uudenaikaista, digitaalista nuorisotyötä. Seuramme keskittyy lasten ja nuorten valmennuksessa elämänhallinnan ja elämässä tarvittavien taitojen kehittämiseen ja tietojen kartuttamiseen. E-urheilu on luonnostaan tasa-arvoinen laji, joka kuuluu kaikille. Toimintamme tarjoaa jokaiselle e-urheilusta kiinnostuneelle mahdollisuuden harrastaa, kilpailla, oppia ja pitää hauskaa haluamallaan tasolla yhteisössä, joka ei syrji ketään. Oulussa Hercules Esports toimii alan pioneerina tuoden alueelle e-urheilutoimintaa sekä ruohonjuuritasolla että suuremmassa mittakaavassa.”

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestää Pellon kunta

PeliPaku_juliste_Pello_270819.pdf

 

Jaa eteenpäin: