Myyjäryntäys Pellon markkinoille

ti 10. maaliskuuta 2020 10.31.00

Ensi viikonloppuna järjestettävien Pellon markkinoiden elävöittäminen näyttää ennakkotietojen mukaan onnistuvan odotetusti. Paikkavarauksia on tehty aikaisempia vuosia enemmän ilmeisesti siksi, että markkinapaikka on tuotu entistä näkyvämmälle paikalle Hotelli Pellonhovin eteen.

Myös markkinoiden ohjelmallinen kehittäminen on lisännyt kiinnostavuutta. Tapahtumapaikalle pystytetään erityinen ohjelmateltta, jossa päivien aikana on tarjolla monenmoista ohjelmaa. Perjantai painottuu musiikkiin ja lauantaina käsitellään erityisesti yhteiskunnallisia asioita. Paikallisia teemoja ruoditaan klo 11.30 alkavassa "Markkinaparlamentissa", jossa pellolaisten valtuustoryhmien edustajat vastaavat kuntalaisten heille ennakkoon jättämiin kysymyksiin/mielipiteisiin.

Klo 14.00 teltalle kokoontuvat maakunnan kansanedustajista Heikki Autto (Kok), Kaisa Juuso (PS), Mikko Kärnä, Markus Lohi sekä Johanna Ojala-Niemelä. Myös heille on pellolaisilla ja myös muilla kulkijoilla ollut mahdollisuus jättää kysymyksiä/mielipiteitä sekä "SEO:n ja JOPPARIn" parlamentteihin.

Markkinoiden virallisia avajaisia vietetään soittokunnan tahdissa perjantaina 13.3 klo 12.00 markkinateltalla.

Jaa eteenpäin: