Muuttokampanja tuotti tulosta Pellossa.

ma 13. tammikuuta 2020 17.26.00

Hous of Lapland Oy:n hallinnoima Tervetuloa Lappiin - kampanja käynnistyi huhtikuussa 2019 ja päättyi tällä erää vuoden vaihteessa. Kampanjan tavoitteena oli tavoittaa Lappiin muuttaneet ja saada heistä lisätietoa.  Yksittäiset kunnat tarjosivat kuntaan muuttaneille henkilöille konkreettisia tervetulopaketteja. Edellytyksenä oli, että muuttajat "ilmiantoivat" itsensä kampanjan sivustolla. Kampanjan aikana järjestelmään ilmoittautui yhteensä 2747 muuttajaa. 

Pello liikunnallisena pitäjänä on päättänyt lahjoittaa uusille pellolaisille talouksille potkukelkan. Sen saaminen edellyttää kirjojen siirtämistä kuntaan ja niiden pitämistä siellä puolen vuoden ajan. Kaikkiaan Pelloon muutti ja ilmiantoi itsensä kampanjan aikana 64 uutta pellolaista. Kunta on saanut järjestelmän kautta heidän yhteistietonsa ja heihin on oltu yhteydessä. Ensimmäiset potkukelkat jaetaan helmikuussa laskiaisviikolla Eeron puistossa järjestettävässä ulkoilutapahtumassa.

Tervetuloa Lappiin-kampanja tässä muodossaan on siis päättynyt, mutta suunnitelmissa on sen jatkaminen vielä ainakin kuluvan vuoden ajan. House of Laplandin hallitus tekee asiasta lähiaikoina päätöksen.

"Pellossa olemme tyytyväisiä kampanjan tuloksiin, ja mielellään soisimme sen saavan jatkoa. Tällainen maakunnallinen yhteismarkkinointi ja kuntien yhteisesiintyminen on mielestäni erittäin järkevää"

Jaa eteenpäin: